Emlakçının cesedi parçalara ayrılmış halde dondurucuda bulundu

Tayland'da 4 Temmuz'dan bu kayıp olduğu belirtilen 62 yaşındaki Hans Peter Mack'ın cesedi, çöp poşetlerine konulmuş halde dondurucunun içerisinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tayland'da geçtiğimiz günlerde kaybolduğu açıklanan Alman 'emlak kralının' cesedi, parçalanmış halde bir dondurucunun içinde bulundu. 62 yaşındaki Hans Peter Mack'ın 24 yaşındaki eşi, 4 Temmuz'da kayıp bildirimi yapmıştı. Mack'ın cesedi, Alman bir arkadaşı tarafından kiralandığı bildirilen bir evde, çöp poşetlerine konulmuş bir halde pazartesi günü bulundu.

3 AYDIR EV YAŞIYORLARMIŞ

Pattaya News, Mack’in cansız bedeninin teşhis edildiğini belirtirken siyah renkli bir kamyonet ile taşındığı kaydedildi. Rewat Rodchuen isimli bir komşu, bir Alman erkek ve bir Alman kadının yaklaşık üç aydır evde yaşadıklarını ve Mack'in ortakları olduklarını söyledi. Gazeteye göre, söz konusu iki kişi ile başka bir Almanya vatandaşının ifadeleri alındı. Polis, Tayland vatandaşlarının da cinayetle bağlantılı olabileceğini bildirdi.

ARABADA ÇAMAŞIR SUYU İZLERİNE RASTLANDI

Polislerin pazar sabahı ise Mack'in arabasını bir apartman otoparkında terk edilmiş halde tespit ettiği belirtildi. Polis Şefi Tümgeneral Theerachai Chamnanmor, Bangkok Post'a verdiği demeçte, aracın koltuklarında, gösterge panelinde, direksiyonda ve vites kolunda çamaşır suyu izlerine rastlandı. (DIŞ HABERLER)