Emirhan İlkhan: Benim için de zor bir süreç

Hakkındaki transfer iddialarıyla ilgili açıklama yapan Emirhan İlkhan, "Süreç sonunda transferim olur ya da olmaz, bilemiyorum. Ancak benim için de zor bir süreç olduğunu paylaşmak istiyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalya'nın Torino kulübüne transfer olacağı iddia edilen Beşiktaşlı futbolcu Emirhan İlkhan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Haziran ayında sözleşmesini yenilediğini hatırlatan Emirhan İlkhan "Geride bıraktığımız haziran ayında kulübümle olan sözleşmemi yeniledim ve imza atarken yurt dışından uygun teklif gelmesi halinde belirli bir meblağ karşılığı ayrılabilmem için anlayış göstermelerini rica ettim" ifadelerini kullandı.

Zor bir süreç olduğunu belirten İlkhan, "Süreç sonunda transferim olur ya da olmaz, bilemiyorum. Ancak benim için de zor bir süreç olduğunu paylaşmak istiyorum. Eğer yurt dışına gidersem, Beşiktaş'ı ve Türk futbolunu en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım" dedi.

Torino'nun, Emirhan İlkhan'ın transfer etmek istediği ve sözleşmedeki 4,5 milyon Euro serbest kalma bedelini ödeyerek transferi gerçekleştirmek istediği iddia edilmişti.

İddialar üzerine Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Emirhan İlkhan ile ilgili transfer teklifi gelmiştir. Futbolcumuzla Kulübümüzde kalması yönünde ısrarlı görüşmelerimiz devam etmektedir" denilmişti. (HABER MERKEZİ)