Emin Alper'in ilk tiyatro oyunu 'Öteki', Anadolu Yakası'na geliyor

Dostoyevski’nin adlı aynı eserinden sahneye uyarlanan Emin Alper'in 'Öteki' oyunu, bu hafta ilk kez Anadolu Yakası’nda sahnelenecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Emin Alper'in Dostoyevski’nin adlı aynı eserinden sahneye uyarladığı ve yönettiği ilk tiyatro oyunu olan ‘Öteki’ ocak ayındaki prömiyerinin ardından farklı mekanlarda sahnelenmeye devam ediyor.

Cem Yiğit Üzümoğlu, Erdem Şenocak, Derya Karadaş ve Gökhan Yıkılkan’ı kadrosunda buluşturan, Emin Alper'in Dostoyevski’nin eserini sahneye taşıdığı ‘Öteki’ 16 ve 17 Şubat’ta ilk kez Anadolu Yakası’nda sahnelenecek.

Oyun, 16 Mart’ta yeniden Caddebostan Kültür Merkezi’nde iki temsille Anadolu Yakası’nda tiyatroseverlerin karşısına çıkacak.

Deniz Göktürk Kobanbay'ın sahne, Ahmet Sesigürgil'in ışık, Okan Kaya'nın ses tasarımını bir araya getiren ‘Öteki’, 29 Şubat, 1 ve 29 Mart’ta Maximum Uniq Hall’da, 18 Mart’ta Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde, 27 Mart’ta ise ENKA Oditoryumu’nda sahnelenecek.

Nisan Ceren Özerten’in yapımcılığında, Luz Yapım prodüksiyonuyla tiyatroseverlerle buluşan oyun sezon boyunca farklı mekanlarda sahnelenmeye devam edecek.