Emekli albay gürültü tartışmasında komşusunu öldürdü, iki kişiyi yaralayıp intihar etti

Yalova Çınarcık'taki bir yazlık sitede 75 yaşındaki emekli albay Mehmet Ferah, gürültü nedeniyle tartıştığı komşusunu öldürüp, bir komşu ve site bekçisini de ağır yaraladıktan sonra intihar etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Emekli albay, yazlık sitede tartıştığı komşularına kurşun yağdırıp intihar etti. Olay dün akşam saatlerinde Yalova Çınarcık'a bağlı Koruköy Beldesi'ndeki bir yazlık sitede meydana geldi. Emekli albay Mehmet Ferah, sitedeki bulunan komşusu Mehmet Ödef'le gürültü nedeniyle tartıştı.

Tartışma kavgaya dönüşürken, site bekçisi Osman Yiğit (62) ve site sakini Tuncay Merve (64), tarafları ayırmaya çalıştı. Bu sırada silahını çıkaran Ferah, art arda tetiğe bastı. 

Ferah'ın tabancasından çıkan mermiler, Mehmet Ödef ve kavgayı ayırmaya gelen site bekçisi Osman Yiğit ile site sakini Tuncay Merve'ye isabet etti.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yapılan kontrolde Mehmet Ödef'in hayatını kaybettiği belirlenirken, ağır yaralanan Osman Yiğit ve Tuncay Merve ise Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

DENİZ KENARINDA İNTİHAR ETTİ

Komşusunu öldürüp, 2 kişiyi de yaraladıktan sonra olay yerinden uzaklaşan Mehmet Ferah, deniz kenarına gitti. Bir süre sonra sahilden gelen silah sesi üzerine polis bu yöne hareket etti. Emekli albay Ferah, deniz kıyısında kanlar içinde bulundu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Mehmet Ferah'ın intihar ettiği anlaşıldı. (DHA)