Elvis Presley'nin hologram gösterisi geliyor

Elvis Presley'nin hologram gösterisi, 2024'te Londra'da prömiyer yapacak. Gösteride Presley'nin binlerce kişisel fotoğraf ve videosu, yapay zeka ve hologram kullanılarak sahneye taşınacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Rock'n Roll'un Kralı' olarak tanınan Elvis Presley'nin hologram gösterisi, ilk kez Londra'da gösterilecek. Yapay zeka ve holografik projeksiyon kullanılarak Elvis Presley'nin sahnede performans sergileyeceği 'Elvis Evolution' adlı gösteri, daha sonra Las Vegas, Tokyo ve Berlin'de izleyicilerle buluşacak. 

Presley'nin binlerce kişisel fotoğraf ve videosu, yapay zeka ve hologram kullanılarak sahneye taşınacak. Layered Reality'nin kurucusu ve CEO'su Andrew McGuinness "Elvis Evolution, müzik efsanesi Elvis Presley'e yeni nesil bir övgüdür. Elvis dünya çapında süperstar statüsünü koruyor ve dünyanın her yerindeki insanlar artık orada öylece oturup eğlenmek istemiyor; bunun bir parçası olmak istiyorlar" dedi.

TAYLOR SWIFT, ELVIS PRESLEY'NİN REKORUNU KIRDI

Eski albümünü "1989 - Taylor's Version" (Taylor'ın Versiyonu) adıyla yeniden kaydeden Taylor Swift, rekorlarına bir yenisini ekledi. Swift, albümüyle "1. sırada en uzun süre kalan şarkıcı" olarak tarihe geçti ve Elvis Presley'nin rekorunu kırdı.