Ekrem İmamoğlu'ndan 'güzel haber': Beyoğlu Sineması açılıyor

İBB tarafından yenilenen Beyoğlu Sineması, bu akşam kapılarını açıyor. Ekrem İmamoğlu, sosyal medya paylaşımında "Güzel haber. Beyoğlu Sineması’nı yeniden seyircisiyle buluşturuyoruz” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kapanma riskiyle karşı karşıya kalınca İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin devraldığı İstiklal Caddesi’ndeki Beyoğlu Sineması yenilendi. Beyoğlu Sineması, Metin Erksan’ın ‘Sevmek Zamanı’ filmiyle bugün yeniden perdelerini açacak.

Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu Sineması’nın yeniden açılışını "Güzel haber" notuyla paylaşarak, “Olanaksızlıklar sebebiyle geçen yıl kapanan Beyoğlu Sineması’na İBB olarak sahip çıktık, restore ettik, yeniden seyircisiyle buluşturuyoruz” dedi.

Her ay İBB Kültür tarafından hazırlanacak programla sinemaseverlere özel seçkiler sunacak olan Beyoğlu Sineması’nda, ‘Sinemanın Büyüsü’, ‘Sizin Seçtikleriniz’, ‘Ayın Yönetmeni’, ‘Çocuk Matinesi’, ‘Salı Belgeselleri’ seçkilerinin yanı sıra atölyeler ve stand-up gösterileri de İstanbullularla buluşacak.

Beyoğlu Sineması’nda ilk ‘Ayın Yönetmeni’ seçkisinde Metin Erksan sineması ve usta yönetmenin filmleri yer alacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)