Ekrem İmamoğlu'ndan 'metro sabotajı' açıklaması

İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medyada sıklıkla dolaşan metro sabotaj eylemlerine ilişkim yasal işlem yürüttüklerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, son günlerde metrolarda görüntülenen sabotaj eylemlerine ilişkin açıklama yaptı. İmamoğlu, "Bu tür uygulamaları yapan insanlarla ilgili yasal işlemlerimizi yürütüyoruz. Tüm bu yatırımlar, milletin yatırımları. İstanbulluya ait” dedi. 

ANKA'da yer alan habere göre, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101’inci yıl dönümünde Eminönü’ne kadar uzattıkları Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nı yeniden deneyimledi.

14 duraklı hattın Feshane İstasyonu’ndan tramvaya binen İmamoğlu, yolculardan vatandaşların gelen şikayet ve önerileri de dinledi.

Metre hatlarını İstanbul'da ulaşımın ana gövdesi haline getirmeyi hedeflediklerini dile getiren İmamoğlu, metrodaki sabotaj görüntüleri içinde şöyle konuştu: "Bazen merdivenlerimize, şuna buna müdahale eden insanlar oluyor. Bu tür uygulamaları yapan insanlarla ilgili yasal işlemlerimizi yürütüyoruz. Tüm bu yatırımlar, milletin yatırımları. İstanbulluya ait ve çok önemli. Büyük paralar harcanıyor." (HABER MERKEZİ)