Ekrem İmamoğlu gerçek doğum tarihini açıkladı

Ekrem İmamoğlu, Ali Sunal'la İstanbul Komedi Festivali'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış kapsamında “Komik Sor" programında Sunal'ın sorularını yanıtlayan İmamoğlu, gerçek doğum tarihini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, komedyen Ali Sunal ile birlikte bu yıl beşincisi düzenlenen İstanbul Komedi Festivali'nin açılışını yaptı. Festivalin açılışında Ali Sunal’ın sunduğu “Komik Sor" programına katılan İmamoğlu, Sunal'ın "4 Haziran 1970 yılında Akçaabat'ın Cevizli Köyü'nde doğdunuz" ifadesi üzerine gerçek doğum tarihini açıkladı.

İmamoğlu şunları söyledi: "Düzelteyim burada ya. Ben aslında 3 Haziran 1971 doğumluyum. Ya niye bilmiyorum ama söylemekte bir şey yok yani, babam bir yaş büyük yazdırmış. Oluyor biliyorsun bu işler. Hatta babam düğün davetiyesine 'Oğlum 3 Haziran 1971, saat 14.32'de doğdu' yazmış. Tabii eşim kızıyor bana; 'Ben' diyor 1970'li olarak aldım seni kusura bakma.'"

'DEFALARCA BAKTIM, BEN MİYİM ACABA DİYE'

Programda İmamoğlu'na kendisine en çok benzeyen kişilerin fotoğrafları gösterildi. İmamoğlu, kendisine benzeyen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a aşı yapan bir hekim fotoğrafı için, “Defalarca baktım, ben miyim acaba diye. Ben yapsam öyle itinalı yapardım” dedi.

'ERDOĞAN HER GECE BENİ RÜYASINDA GÖRÜYOR'

Katılımcılardan birinin “Cumhurbaşkanı’nı hiç rüyanızda gördünüz mü?” diye sormasının üzerine İmamoğlu da, Erdoğan’ı 2-3 kere rüyasında gördüğünü söyledi. İBB Başkanı, “Ama tahmin ediyorum o her gece beni rüyasında görüyor” ifadelerini kullandı.