Öz Diyarbakır Seyahat seferlerini durdurdu

Öz Diyarbakır Seyahat, korona virüsü nedeniyle tüm seferlerini durdurdu. Firma Genel Müdürü Şaban Doğmuş, "Yolcularımızın, personellerimizin ve toplumun sağlığını gözetmek amacıyla seferlerimizi geçici bir süre ile durdurma kararı aldık" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır’ın en köklü otobüs firmalarından Öz Diyarbakır Seyahat, korona virüsü salgını nedeniyle Türkiye’nin 7 bölgesine her gün yaptığı 30 seferin tamamını durdurdu.

Firmanın Genel Müdürü Şaban Doğmuş, korona virüsüne yönelik önlemler nedeniyle yolcu sayısının düştüğünü ve birçok seferi daha önce iptal ettiklerini söyledi.

Doğmuş, "Sağlık Bakanlığı’nın yolcu kapasitemizi yüzde 50 oranında azaltması, 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın evlerinden çıkmaması ve tüm Türkiye’ye çağrıda bulunulması nedeni ile yolcu sayısının düşmesi sonucunda bugüne kadar birçok seferlerimizi iptal etmiştik. Firma olarak yolcularımızın, personellerimizin ve toplumun sağlığını gözetmek amacıyla seferlerimizi geçici bir süre ile durdurma kararı aldık” dedi. (DUVAR)