Erdoğan konuştu, İş Bankası çakıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İş Bankası masada bunu unutmayın. Gazi Mustafa Kemal'in İş Bankası'nı CHP'ye değil, Hazine'ye tahsisi vardır ve bu İş Bankası, Allah'ın izniyle Hazine'nin malı olacaktır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamasından sonra İş Bankası hisseleri çakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında konuştu. Erdoğan konuşmasında ekonomik konulara da değinerek, "CHP ülkemizin yeniden IMF'ye gideceği yalanını söyleyecek kadar alçak bir fırsatçılık peşine düştü. IMF'ye gidenlerin kim olduğu belli bunlar CHP zihniyeti diğerleri bunlar IMF'ye gittiler. Türkiye 2013 yılı mayıs ayında IMF defterini kapatmıştır ve bir daha da Allah'ın izniyle açmayacaktır. Gazi Mustafa Kemal'in İş Bankası'nı CHP'ye değil Hazine'ye tahsisi vardır. Bu İş Bankası Hazine'nin malı olacaktır Allah'ın izniyle. Bu parlamento bu tarihi kararı da Allah'ın izniyle alacaktır. Milletin hazinesine İş Bankası oradaki hissesi ile yüzde 28 yine devredilecektir. Milletin malı" dedi.

İŞ BANKASI HİSSELERİ ÇAKILDI

Erdoğan'ın bu açıklamasından sonra İş Bankası hisseleri çakıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamanın ardından güne yükselişle başlayan İş Bankası hisseleri düşüşe geçti. Saat 12.05'te 5.95 TL olan hisse fiyatı saat 12.20'de 5.90 TL'ye, 12.53'te 5.59'a düştü. (HABER MERKEZİ)