Nuhoğlu İnşaat konkordato ilan etti

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 1986’dan beri faaliyet gösteren Nuhoğlu İnşaat konkordato talebinde bulundu. Yönetime konkordato komiserlerinin atanması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İnşaat sektörünün köklü firmalarından Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti.

KONKORDATO KOMİSERİ ATANACAK

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 1986’dan beri faaliyet gösteren Nuhoğlu İnşaat’ın yönetimine konkordato komiserlerinin atanması beklediği öğrenildi.

Nuhoğlu İnşaat, konut, altyapı, çevre düzenlemesi, kent parkları, eğitim ve sağlık projeleri ile özellikli yapılar gibi alanlarda özel ve kamu sektörüne yönelik hizmetler verdi.

Şirket, ülke çapında 100’ün üzerinde projeye imza atmıştı. İstanbul Akvaryum, Aqua Florya Alışveriş Merkezi, Küçükkuyuport, Sinan Erdem Arena, Bursa Hayvanat Bahçesi, Bayrampaşa Şehir Parkı gibi projeler Nuhoğlu İnşaat tarafından gerçekleştirilmişti.

4 PROJEDE İNŞAAT DEVAM EDİYOR

Nuhoğlu İnşaat’ın inşaatı devam eden Yenitepe Kadıköy, Cubes Ankara, Yenitepe İzmir ve Marinera Çeşme isimli dört projesinde satışlar da sürüyordu. (HABER MERKEZİ)

İzmir'de inşaatın son durumu: Nuhoğlu tek değil, sektörde durum kötüİzmir'de inşaatın son durumu: Nuhoğlu tek değil, sektörde durum kötü