Aydın Doğan eski işine dönüyor!

Doğan Holding, Hollandalı DAF’a satış, servis ve yedek parça hizmeti vererek en büyük bayisi oluyor. Suzuki Türkiye Genel Müdürü ve Glokal Motorlu Araçlar Pazarlama Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Ümit Karaarslan, "Holding Kurucumuz Aydın Doğan Bey’in ilk iş alanlarından birinde yeniden başlamak bizlere yüksek enerji ve heyecan vermektedir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2015 yılı sonunda Japon Suzuki ile otomotiv, motosiklet ve deniz motorları sektörüne yeniden giriş yapan Doğan Holding, Hollandalı ağır ticari araç pazarının önde gelen markalarından DAF marka çekici ve kamyonlara satış, servis ve yedek parça hizmeti vermeye başlıyor. Doğan Holding bünyesinde kurulan Glokal Motorlu Araçlar Pazarlama çatısı altında sürdürülecek faaliyetler, 1 Ekim 2016 tarihinden itibaren ve İstanbul Anadolu yakasında, 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren de Avrupa yakasında başlayacak.

daf

'AYDIN BEYİN İLK İŞ ALANI'

Doğan Holding’in Suzuki ile otomotiv sektörüne yaptığı geri dönüşü, sektörün farklı alanlarında da devam ettirmeye devam edeceğini belirten Suzuki Türkiye Genel Müdürü ve Glokal Motorlu Araçlar Pazarlama Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Ümit Karaarslan, DAF bayiliği konusunda atılan adımın bunun en önemli örneklerinden biri olduğunu söyledi. Karaaslan, “Yüksek Pazar payına sahip İstanbul ile başlanacak operasyonumuza Güney Anadolu ve diğer önemli bölgelerde gerçekleştirilecek satış ve servis yapılanması ile DAF’ın yeniden doğuşunda önemli iş ortaklarından bir olacaktır. Holding Kurucumuz Aydın Doğan Bey’in ilk iş alanlarından birinde yeniden başlamak bizlere yüksek enerji ve heyecan vermektedir” dedi. (Kaynak: Hürriyet)