Yavuz Sultan Selim Köprüsü ilgi görmedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz cuma günü açılışı yapılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün haftanın ilk iş günü oldukça tenha olduğu gözlendi. Çok sayıda sürücü hâlâ FSM Köprüsü’nü kullanırken, polis ekipleri ağır vasıtaları Yavuz Sultan Selim köprüsüne yönlendirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün cuma günü yapılan açılışının ardından İstanbul’da mesainin ilk gününde Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz Şehitleri (Eski Boğaziçi) köprülerinin akıcı olduğu görüldü. Diğer günlere oranla daha düşük yoğunluklu trafikte, hafta sonunu 30 Ağustos’la birleştiren tatilcilerin de etkili olduğu belirtildi.

İstanbul trafiğinin en yoğun olduğu sabah saatlerinde Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz Şehitleri köprülerinde trafik yoğunluğunun diğer günlere oranla az olduğu gözlenirken, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne talep oldukça azdı. Geçişlerin ücretsiz olduğu köprüden, daha çok otobüs ve kamyonların geçtiği görüldü.

SELFIE ÇEKENLER UYARILDI

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü kullanan sürücüler yolun sağına çekerek, köprüde selfie çekti. Köprüde devriye gezen görevli bir araç, sürücüleri yollarına devam etmeleri konusunda uyardı.

[fsfdfs]

AĞIR VASITALAR YÖNLENDİRİLDİ

İstanbul'da ağır vasıtaların Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçeceğinin açıklanmasının ardından polis ekipleri, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün son çıkışında uygulama yapmaya başladı. Ekipler, köprüye girmek isteyen sürücüleri, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne yönlendirdi.

30 AĞUSTOS’U HAFTA SONU İLE BİRLEŞTİRDİLER

Trafiğin akıcı olmasında, hafta sonu tatilini 30 Ağustos’la birleştiren tatilcilerin İstanbul’dan ayrılmasının da etkili olduğu belirtildi. İstanbul trafiğinin rahatlayan görüntüsü İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) trafik yoğunluğunu gösteren haritalarda yeşil ve koyu yeşil olarak görüntülendi. (İSTANBUL/DHA)