Egemenlik Kupası Tenis Turnuvası: 406 sporcu mücadele ediyor

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bulunan HayatPark'ta bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Egemenlik Kupası Tenis Turnuvası’nda minik, yıldız, genç ve ustalar olmak üzere 4 kategoride 406 sporcu mücadele ediyor.

Fotoğraf: ANKA
Google Haberlere Abone ol

DUVARKonyaaltı Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla HayatPark’ta bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Egemenlik Kupası Tenis Turnuvası başladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, 4 Nisan’da başlayan ve farklı kategorilerdeki mücadelelerle devam eden turnuvayı ziyaret etti. 

ANKA'nın haberine göre, turnuvaya katılan sporcular, aileleri ve tenisseverler ile bir araya gelen Başkan Kotan, çocuk sporcularla tenis oynadı. Çocukları ve gençleri böyle bir turnuvada görmekten duyduğu memnuniyeti belirten Kotan, spora ve sporcuya her zaman destek vereceğini aktardı. Göreve gelmeden, daha önce belediyede hangi turnuvalar yapılıyorsa hepsinin devam etmesini istediğini söyleyen Kotan, benzer turnuvaların her dalda devam edeceğini ve bunu mahallelere yayarak yapacaklarını belirtti.

ÇOCUKLAR CUMHURİYETİMİZİN GELECEĞİ

Kotan sözlerini, şöyle sürdürdü: “Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerleyen gençler olarak, spora her zaman destek vereceğiz ve gençlerimize spor yolculuklarında destek olup, kendilerini keşfetmelerini sağlayacağız. Biz belediye olarak en kısa sürede bununla ilgili bir projeyi hayata geçireceğiz. Onlar bizim geleceğimiz. Onlar Cumhuriyetimizin geleceği. 5 yıl boyunca güzel hikayeler yazacağız. Cumhuriyetin sesi yine Konyaaltı’ndan yükselecek.’’

TURNUVANIN ÖDÜL TÖRENİ 23 NİSAN’DA

Minik, yıldız, genç ve ustalar olmak üzere 4 kategorinin yer aldığı turnuvada, 302 yetişkin ve 104 çocuk olmak üzere 406 sporcu mücadele ediyor. Turnuva, 23 Nisan Salı günü yapılacak ödül töreni ile sona erecek.



(SPOR SERVİSİ)