Eddie Murphy, yeni bir 'Shrek' filmi istiyor

Shrek'te Eşek karakterini seslendiren Eddie Murphy, yeni bir Shrek filmi ya da Eşek karakterini odağına alan bir spin-off projesini hiç düşünmeden kabul edeceğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Popüler animasyon serisi "Shrek"te Eşek karakterine sesiyle hayat veren oyuncu Eddie Murphy, teklif gelmesi hâlinde yeni bir "Shrek" filmini kabul etmesinin sadece iki saniye süreceğini, seriye yeni bir filmin gelmesine tamamen açık olduğunu söyledi. 

Box Office Türkiye'nin aktardığı habere göre, Murphy, ETalk'a verdiği video röportajda, seslendirdiği Eşek karakterinin spin-off filmine de açık olduğunu belirtti. Oyuncu, "Biliyorsunuz, Çizmeli Kedi (Puss in Boots) filmleri çekildi. Eşek karakterinin filmini yapmaları lazımdı. Eşek, Çizmeli Kedi'den daha komik. Yani, Çizmeli Kedi'yi seviyorum ama Eşek kadar komik değil, diye düşündüm" diye konuştu. 

Murphy, böyle bir şeyin gerçekleşmesinin ancak DreamWorks'ün böyle bir şeyi yapmayı istemesiyle olabileceğini de sözlerine ekledi.

İlk filmi 2001'de gösterime giren ve Oscar'da Animasyon kategorisinin ilk kazananı olan "Shrek", dünya genelinde 488,44 milyon dolara ulaşmıştı. "Shrek 2", 2004 yılında 928,76 milyon dolara, "Shrek 3" 2007 yılında 813,37 milyon dolara ve serinin son filmi "Shrek: Sonsuza Dek Mutlu" ise 2010 yılında 752,6 milyon dolara ulaştı.