Düzce'deki köpek ölümlerine soruşturma

Düzce’nin Beyköy beldesi Çalılık mevkiisinde, zehirlendiği düşünülen dokuz köpeğin ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.

Fotoğraf: Demet Aran (csgorselarsiv)
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Düzce'de dokuz köpek ölü bulundu. Ölümlerin zehirlenme olduğu şüphesiyle köpeklerden numune alınarak soruşturma başlatıldı. Köpekleri besleyen Gülşah Kalyoncu, "Bizim görebildiğimiz şu an 9 köpek var. Muhtemel zehirlenmişler" dedi.

'ZEHİRLEYİP YA ÇÖPLÜKLERE YA DA TENHA YERLERE ATIYORLAR'

DHA'nın haberine göre, ölü köpeklerden 3'ünün yol kenarına, 6'sının da bahçeye bırakıldığı tespit edildi. Gülşah Kalyoncu'nun ihbarıyla bölgeye gelen ekipler köpek ölülerinden numune alınarak, sorumluların bulunması için soruşturma başlatıldı. 

Kalyoncu, üzgün olduğunu belirterek, "Bizim görebildiğimiz şu an dokuz köpek var. Muhtemel zehirlenmişler. Bunu yapan insanların evlatları yok mu, ya da bir sevdikleri yok mu? Nasıl bir vicdan? 'Öldürdüm, attım, bitti ve gitti' mi? Bu kadar kolay olamamalı. İlahi adalet var, bir gün tecelli edecektir" dedi.

Düzce Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Dursun Altıntaş ise olaya ilişkin, "Zehirleyip ya çöplüklere ya da böyle tenha yerlere atıyorlar. Toplum sağlığını da tehlikeye atıyorlar. Altı köpek bir yerde. Köpekleri attıkları yerin kenarından su kanalı geçiyor. Vahşet yaşıyoruz. Suç işleyen ceza alsın" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)