Durumu ağır olan Jeremy Renner'dan ilk fotoğraf

Kullandığı kar küreme aracının altında kalarak ağır yaralanan ve durumu kritik olan aktör Jeremy Renner, hastane yatağından ilk fotoğrafını paylaştı. Renner, "Yazamayacak kadar dağıldım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Nevada’da evinin önündeki karı temizlerken kaza yapan ve hastaneye kaldırılan aktör Jeremy Renner, hastaneden bir fotoğraf paylaştı.

Geçen pazar günü kaza yapan ve helikopterle hastaneye götürülen aktörün ağır yaralandığı ve durumunun kritik olduğu açıklanmıştı.

Hastaneden yapılan açıklamada, Renner’ın künt göğüs travması geçirdiği ve aracın bacağının üzerinden geçtiği söylenmiş, hastaneye kaldırıldıktan sonra bir operasyon geçirdiği ancak ikinci bir ameliyat daha geçirmesi gerektiği belirtilmişti.

Kaza sonrası sosyal medyadaki ilk fotoğrafını paylaşan 51 yaşındaki aktör, hastane yatağından takipçilerine şöyle seslendi:

"Nazik sözleriniz için hepinize teşekkür ederim. Yazamayacak kadar dağıldım. Ama hepinize sevgiler gönderiyorum."

Fotoğrafta Renner'ın her iki gözünün de morluklarla kaplı olduğu, yüzünün sol tarafında ise yaraların bulunduğu görülüyor.

Renner’ın kaza sonrası paylaştığı fotoğrafa çok sayıda ünlü isim geçmiş olsun dilekleriyle yanıt verdi. Yorum yapanlar arasında Chris Hemsworth, Chris Evans, Vanessa Hudgens, Orlando Bloom, Cobie Smulders, Penelope Cruz, Jimmy Fallon, Steve Aoki, Taika Waititi, Chris Pratt, Kate Beckinsale gibi isimler yer aldı.

İki kere Oscar ödülüne aday gösterilen Renner, Marvel’ın Avengers filmlerinde oynadığı Clint Barton/Hawkeye rolüyle biliniyor. Renner daha sonra Hawkeye için çekilen TV dizisinde de rol aldı.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)