Durmuş Yılmaz: Ağırlığımı öğrendim

İYİ Parti'den aday adayı olan eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Ankara'da yapılan temayül yoklamasının sonuçlarını paylaştı, "Ağırlığımı öğrenmiş oldum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski Merkez Bankası Başkanı ve İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz, 14 Mayıs'taki seçim için partisinden aday adayı oldu. Durmuş Yılmaz, 28 Mart'ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İyi Parti MV aday adayı olarak Ankara 3’üncü bölgeden kantara çıkıp ön seçime giriyorum. Karar seçmenin. Seçilelim seçilmeyelim önceliğimiz ülkemizi, kenarına getirilen uçurumdan çekip çıkarmaktır. Tüm aday adaylarına başarılar dilerim" dedi. 

Durmuş Yılmaz, bugün yaptığı yeni açıklamada, ön seçimin sonuçlarını paylaştı, "Ağırlığımı öğrenmiş oldum" ifadesini kullandı. Yılmaz'ın paylaşımı şöyle:   

"Üyelerin kantarına çıktım. 23.295 üyeden oy kullanan 11.212’den 337 oy aldım. 83 aday adayı içinden 10’uncu oldum Ağırlığımı öğrenmiş oldum Herkese teşekkürler (Hesaplamalar bana ait)."

Yılmaz daha sonra yaptığı ikinci bir paylaşımda ise "Düzeltme: aldığım oy 647, sıralama 9" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)