Bollywood'un en ünlü ailesinin üç nesli birden koronaya yakalandı

Korona virüsünün en çok görüldüğü üçüncü ülke olan Hindistan, Bollywood'un en ünlü ailesinin üç neslinin birden Covid-19'a yakalanmasını konuşuyor. Ülkenin en sevilen oyuncularından Amitabh Bachchan'ın ardından kendisi gibi oyuncu olan oğlu ve gelininin yanı sıra torunu da koronaya yakalandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hindistan, Bollywood'un en ünlü ailesinde üç neslin birden koronaya yakalanmasını konuşuyor. 77 yaşındaki Bollywood yıldızı Amitabh Bachchan'ın korona virüsüne yakalanmasının ardından, hastalığın tüm aileye yayıldığı açıkladı.

Buna göre, Bachchan'ın oyuncu olan oğlu Abhishek ile eski dünya güzellerinden Aishwarya Rai Bachchan da Covid-19'a yakalandı. Çiftin sekiz yaşındaki kızlarının da korona virüsü testinin pozitif çıktığı belirtildi.

Amitabh Bachchan ile oğlu Abhishek'in hafif semptomlar gösterdikleri ve hastaneye kaldırıldıkları, gelini ve torununun ise şu an için evde karantina altında oldukları açıklandı. Amitabh Bachchan'ın Mumbai'deki lüks konutu da yetkililerce dezenfekte edildi.

Amitabh Bachchan

77 yaşındaki Amitabh Bachchan Hindistan'ın en popüler ünlülerinden biri olmayı sürdürürken, hayranlarının aile için ritüeller düzenlediği belirtiliyor. Bir hayranıysa, vaka sayısının 850 bine yaklaştığı ülkedeki durum için sosyal medyadan "Ülkedeki en zengin, en yetenekli ve en eğitimli ailenin bile enfekte olması şoke edici" dedi; Bachchan ve ailesinin 'milyonlarca Hintlinin morallerinin düzelmesi için' iyileşmelerini umduğunu belirtti.

Bachchan, Hindistan hükümetinin korona virüsüyle mücadelesinde de önde gelen bir aktör olmuş, nev-i şahsına münhasır ses tonuyla halka maske takmalarını, ellerini yıkamalarını ve sosyal mesafeyi korumalarını tavsiye eden reklamlarda oynamıştı. (DIŞ HABERLER)