Düştüğü kuyudan altı gün sonra kurtarıldı

Endonezya'da köpekten kaçarken dört metrelik bir kuyuya düşen bir adam, altı gün sonra şans eseri kurtarıldı. 29 yaşındaki Jacob Roberts'ın bu sürede kuyunun dibindeki az miktarda su sayesinde hayatta kaldığı belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Endonezya'nın Bali adasında dört metre derinliğindeki bir kuyuya düşen adam, altı gün sonra fark edildi. İngiliz vatandaşı olan Jacob Roberts'ın bacağının kırıldığı, altı gün boyunca hiç yemek yiyemese de kuyunun dibindeki su sayesinde hayatta kaldığı belirtildi.

Olay geçtiğimiz hafta, Bali'nin Pecatu isimli köyünde meydana geldi. 29 yaşındaki Roberts, kendisini kovalayan bir köpekten kaçarken köyün tenha bir noktasında kayarak kuyuya düştü. Bacağı kırıldığı için yukarı tırmanamadı, altı gün boyunca da sesini kimseye duyuramadı. Geçtiğimiz cumartesi günüyse, koyunlarını otlatacak yer arayan bir çobanın yardım çığlığını duyması sayesinde kurtarıldı.

Bali Sun gazetesinin haberine göre, kurtarma ekibi Roberts'ı sedyeyle kuyudan çıkardı. Roberts'ın hayati bir sağlık sorunu olmadığı, hastanede tedavi gördüğü belirtildi. (DIŞ HABERLER)