Üç aylık zorunlu deplasman bitti, Wuhanlı futbolcular eve döndü

Korona virüsü salgınının ilk patlak verdiği yer olan Wuhan'ın futbol takımı Wuhan Zall, 104 gün sonra evine döndü. İspanya ve Almanya'da 'mahsur kalan', ardından da Çin'in Shenzhen kentinde üç hafta karantinada tutulan oyuncular çiçeklerle karşılandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeni tip korona virüsünün ilk ortaya çıktığı yer olan Çin kenti Wuhan'ın futbol takımı, üç aylık zorunlu ayrılıktan sonra evlerine döndü. Wuhan Zall takımının oyuncuları, 104 gün sonra döndükleri kentte coşkuyla karşılandı.

Takımın resmi sosyal medya hesabından "Wuhan Zall takımının ev özlemi çeken oyuncuları, üç ay sonra memleketlerine ayak bastı" açıklaması yaparken, futbolcuları tren istasyonunda çiçeklerle bekleyen taraftarlar karşıladı.

Çin Süper Ligi'nin Wuhan Zall takımının oyuncuları, kentteki salgının başladığı ocak ayında kış kampı için İspanya'da bulunuyordu. İspanya'dan ayrılıp bir süre Almanya'da kalan oyuncular, Çin'e ancak 16 Mart günü dönebildi. Ancak indikleri Shenzhen kentinde de üç hafta boyunca karantinada kaldılar. (DIŞ HABERLER)