Tom Hanks'ten Corona daktilolu paylaşım

Korona virüsü kapması sonrası eşi Rita Wilson'la bir haftadır Avustralya'da karantinada olan oyuncu Tom Hanks, yanında götürdüğü Corona marka daktilosunun fotoğrafıyla yeni bir paylaşım yaptı. Hanks, daktilosuyla 'bir zamanlar çok sevdiğim...' diye dalga geçti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eşi Rita Wilson ile birlikte Avustralya'da korona virüsüne yakalanan ABD'li oyuncu Tom Hanks'ten yeni paylaşım geldi. Hastalığının gidişatını anlatan Hanks, Avustralya'ya giderken yanında götürdüğü Corona marka daktilosunu artık eskisi kadar sevmediği konusunda da şaka yaptı.

İYİ HABER: ATEŞ YOK, KÖTÜ HABER: RITA, GIN RUMMY'DE FARK ATTI

Hanks, paylaşımına "Selam herkese. İyi haber: Pozitif çıktıktan sonra izolasyonda geçen bir haftadan sonra, belirtiler büyük ölçüde aynı. Ateş yok ama genel rahatsızlık var" diye başladı. Çamaşırları katlayıp bulaşık yıkadıktan sonra koltukta uyuduğunu anlatan Hanks, 'kötü haber'in ise eşi Rita Wilson'ın Gin Rummy oyununda kendisini altı defa üst üste yenip 201 puan önde gitmesi olduğunu söyledi.

Hanks paylaşımına, Corona marka daktilosuyla dalga geçip virüsün yayılma hızının azaltılması çağrısı yaparak son verdi: "Buraya, bir zamanlar çok sevdiğim bir daktiloyla gelmiştim. Bu işte hepimiz birlikteyiz. Eğriyi düzleştirin."

Tom Hanks ve Rita Wilson, korona virüsü teşhisi konulan ilk ünlüler olmuştu. (DIŞ HABERLER)