İtalya'da bir mafya lideri, karantinayı ihlal edince yakalandı

İtalya'da cinayet ve haraç kesmekten aranan bir mafya lideri, karantina kurallarına uymadığı için şans eseri yakalandı. Polis, boş sokaklarda sigara içerek alışveriş torbalarıyla gezen bir erkeği durdurdu; bu kişinin 'Ndrangheta mafyasından Cesare Antonio Cordi olduğu anlaşıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalya'da bir mafya lideri, korona virüsü nedeniyle alınan tedbirlere uymayınca yakalandı. 'Ndrangheta mafyasından Cordi klanının lideri olan Cesare Antonio Cordi, elinde alışveriş torbalarıyla boş sokaklarda sigara içerken enselendi.

İtalyan polisinin açıklamasına göre, 42 yaşındaki mafya lideri Bruzzano Zeffirio kasabasının sokaklarında şans eseri yakalandı. Polis Cordi'yi, karantinaya rağmen dışarı çıkmak için gerekli belgelere sahip olmadığını sormak için durdurdu. Bu sırada, karantinayı ihlal ettiği için durdurulan kişinin Cordi olduğu anlaşıldı.

Polis açıklamasında, " Sigara içiyordu ve alıçveriş torbaları taşıyordu. Polis belgelerini sorduğunda onu derhal tanıdı, destek çağrıldı ve tutuklandı. Kaçmaya çalışmadı" denildi.

Cordi, birden fazla cinayet ve haraç kesme suçlamalarıyla ağustos ayından bu yana aranıyordu. (DIŞ HABERLER)