Avrupa'da korona virüsü paniği: İtalya'dan gelen otobüs Fransa'da durduruldu

Avrupa, İtalya'da cuma gününden bu yana beş kişinin korona virüsünden ölmesi ve 200'e yakın kişinin de enfekte olması nedeniyle diken üstünde. İtalyan kenti Milano'dan Fransa'nın Lyon kentine giden bir otobüs, virüs şüphesiyle durduruldu. Bir yolcu hastaneye kaldırılırken, otobüs kordonla çevrildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalya'da korona virüsü nedeniyle ölenlerin sayısının beşe çıkması, enfekte olanların sayısının da 200'e yaklaşması sonrası Avrupa'da salgın paniği başladı. İrlanda vatandaşlarına İtalya'nın kuzeyine seyahat etmemeleri için uyarıda bulunurken, Fransa'da bir otobüs alarm yarattı.

Milano'dan Lyon'a gelen bir otobüs, yolculardan birinde korona virüsü şüphesi oluşması nedeniyle durduruldu. Polis otobüsün etrafını kordonla çevirirken, yolcular Lyon Perrache otobüs durağında başka kişilerle temas kurmayacakları şekilde tutuluyor. Virüs şüphesi olan kişi ise hastaneye götürüldü.

İrlanda hükümeti ise İtalya'da virüsten etkilenen bölgelere seyahat edilmemesi uyarısında bulundu. İrlanda, Avrupa içinde İtalya'ya seyahat uyarısı yapan ilk ülke oldu. (DIŞ HABERLER)

Yedi kişinin öldüğü İtalya'da 'sıfır numaralı hasta' aranıyorYedi kişinin öldüğü İtalya'da 'sıfır numaralı hasta' aranıyor