Annesinin dondurucusundan mumyalanmış bebek çıktı

ABD'de 37 yaşındaki bir adam ölen annesinin dondurucusunda "mumyalanmış" bir bebek buldu. Bebeğin kız kardeşi olabileceğini söyleyen adam annesinin 37 yıl boyunca onu dondurucuda sakladığını iddia ediyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- ABD’de ölen annesinin evini temizleyen 37 yaşındaki Adam Smith dondurucuda “mumyalanmış” bir kız bebek buldu. Bebeğin kardeşi olabileceği tahmininde bulunan Simith bebek için DNA testi yapılacağını söyledi.

Bebeğin mumyalanmış cesedi pembe bir battaniyeye sarılı ve karton bir kutu içinde bulundu. Smith annesi Barbara'nın hayatı boyunca onu dondurucuda yiyeceklerle birlikte tuttuğunu düşünüyor.

'KUTUYU BİR SIR GİBİ SAKLADI'

Smith, annesinin kutu hakkında "asla konuşulmasını istemediğini" ve bunu bir sır olarak sakladığını kaydetti. Kutuyu dondurulmuş bir etli turtanın arkasından çıkardıktan sonra açan Smith, içinde bir ayak hissetti ve bebeğin başını gördü.

Independent Türkçe'nin haberinde, Smith “Bebeği görünce çıldırdım. Onu kutuya geri koydum ve hemen polisi aradım” dedi.

Polise kendi DNA örneğini veren Smith, kafasında bebekle ilgili çeşitli sorular bulunduğunu ve annesinin onu neden bir sır olarak sakladığını merak ettiğini belirtti.

Smith “37 yaşındayım ve bu bebek 37 yıl boyunca benim dondurucumdaydı. (Annem) bana her zaman bu (kutuda) bir düğün pastası olduğunu söylerdi. Ölüm döşeğindeyken bile, bana o kutuda ne olduğunu asla söylemedi. İşte bu da aklıma annemin bu bebeğe bir şeyler yapmış olabileceği ve başını belaya sokmaktan korktuğu için kimseye bir şey söylemek istemediği ihtimallerini getiriyor” dedi.