İsrail mafyasına sarı perukla suikast

Meksika'da bir kadın, İsrail mafyasının iki tanınmış üyesini bir alışveriş merkezinde öldürdü. Sarı peruk takarak kimliğini gizlemeye çalışan kadın yakalandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Meksika, sarı bir perukla kılık değiştirip İsrail mafyasına üye olduğu belirtilen iki kişiyi öldüren bir kadını konuşuyor. Suikasttan sonra peruğunu ve kıyafetlerini çıkarıp kaçarken güvenlik kameralarına takılan kadın yakalandı.

Olay çarşamba günü, Mexico City'deki lüks bir alışveriş merkezinde bulunan Çin restoranında gerçekleşti. Meksika medyasının adını Esperanza N olarak verdiği 33 yaşındaki 'sarışın' kadın, yan masasında yemek yiyen iki adama yaklaşarak diğer müşterilerin önünde yakından ateş açtı. Saldırıda öldürülen iki kişinin, hem İsrail'de hem Meksika'da sabıkası bulunan Alon Azulay ve Benjamin Yeshurun Sutchi oldukları açıklandı. İsrail medyası, iki ismin de ülkede tanınmış mafya üyeleri olduğunu yazdı.

Esperanza N ise olay yerinden 'kostümlerini' çıkararak kaçarken yakalandı. Kadın polise, 'sosyal medyada başlayıp, sonrasında yürümeyen bir romantik ilişki nedeniyle cinayet işlediğini' söyledi. Ancak Meksika polisi, iki rakip uyuşturucu çetesi arasında bir hesaplaşma senaryosu üzerinde duruyor. İsrail gazetesi Yedioth Ahronot'a konuşan polis kaynakları, cinayetlerin 'suikast' olduğundan şüphe duymadıklarını söyledi. Polis şimdi olayın uyuşturucu ticareti, silah satışı ve para aklama faaliyetleriyle bağlantısını araştırıyor. (DIŞ HABERLER)