Trump'tan Apple CEO'suna: Tim Apple!

ABD Başkanı Donald Trump, Apple'ın CEO'su Tim Cook'a 'Tim Apple' diye hitap edince alay konusu oldu. Sosyal medya, "Herkesin kendisi gibi firmasına kendi adını verdiğini sanıyor" diye dalga geçiyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD Başkanı Donald Trump'ın, teknoloji devi Apple CEO'su Tim Cook'a yanlışlıkla ‘Tim Apple' diye seslenmesi sosyal medyada alay konusu oldu. Amerikan İşgücü Politikası Danışma Kurulu toplantısında konuşan Trump, Tim Cook'un yatırımlarını övmek isterken, "Buna minnettarız Tim Apple" ifadelerini kullandı.

Trump'ı tiye alan Twitter kullanıcıları, "Kulübe hoş geldin Tim Apple!", "Trump'ın karne notlarının kayıp olmasına şaşmalı" ve "Şaşırmayalım, bu adam adının markası olduğunu söyleyen biri" gibi yorumlar yaptı. ​Bazı kullanıcılar Trump'ın zekâsıyla açıktan dalga geçerken, bir kullancı da Başkan'ın herkesin ürün veya firmasına kendi adını verdiğini sandığını söyledi.

İLK DEĞİL

Trump, geçtiğimiz yıl bir konuşması sırasında yüksek teknoloji havacılık konusunda dünya lideri olan Lockheed Martin şirketinin CEO'su Marillyn Hewson'ın adını ‘Marillyn Lockheed' olarak söylemişti. Trump, internet satış sitesi Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'u da ‘Jeff Bozo' diye anmıştı. (Sputnik)