Kaybolan bebeği otobüs şoförü buldu

Amerika'da kaldırımda yalın ayak yürüyen bebeği fark eden otobüs şoförü aracı durdurdu. Sürücünün yetkililere haber vermesi sonucu bebek, ailesine teslim edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD’nin Wisconsin eyaletine bağlı Milwaukee şehrinde seyir halindeki otobüsün kadın sürücüsü Irena Ivic, kaldırım kenarında, tek başına yürüyen bir bebek gördü. Sürücü, üzerinde sadece bebek tulumu olan ve yalın ayak yürüyen bebeği fark edince otobüsü durdurup ağlayan bebeğin yanına doğru koştu.

Kadın sürücü bebeği kucağına alarak, bir yandan da yetkililere bilgi verirken; bir yolcu üzerindeki montu çıkararak bebeğin üzerini örttü. Kaybolduğu anlaşılan bebeği otobüse götürerek, kucağında bir süre uyutan kadına çalıştığı firma plaket verdi. İhbar sonrası otobüsün yanına gelen itfaiye ve polis ekiplerince teslim alınarak babasına verildi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili yaptığı açıklamada, bebeğin sadece üşümüş ve korkmuş olduğu, herhangi bir zarar görmediği duyuruldu. Bebeğin, annesi ile birlikte dışarı çıktığı ancak psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen annenin, bebeği unuttuğu; bebeğin ise annesinin yanından ayrılarak kısa sürede kaybolduğu belirtildi. (ABD/DHA)

Etiketler ABD bebek otobüs adb