Dolarlar yola saçıldı, trafik felç oldu!

ABD'den binlerce dolar taşıyan zırhlı bir kamyonun kilidi bozuldu, otobana dolarlar saçıldı. Sürücüler araçlarını durdurup TIR'ların arasından yürüyerek paraları toplamaya çalışırken görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin New Jersey eyaletinde zırhlı bir araçtan otobana para saçılması trafiği kilitledi. Çok sayıda araç sürücüsü yola çıkıp banknotları toplamaya çalışırken, iki kaza meydana geldi.

Olay, yoğun bir otobanda sabah trafiğinin ortasında meydana geldi. İnternete yüklenen çok sayıda videoda, araçlarından inmiş sürücüler uçuşan paraları toplamaya çalışırken görülüyor.

O sırada olay yerinde olan Danielle Shah yaşananları, "İnsanları parayı görünce biraz delirdi. Arabalarından çıkanların hiçbir şey umurunda değildi. Arabaları otobanın ortasında bıraktılar" diye anlattı.

Polis açıklamasına göre paralar, bankalara güvenli lojistik desteği sunan Brinks adlı şirkete ait bir kamyonun kapı kilidinin bozuk olması sonucu yola saçıldı. Brinks de bu açıklamayı doğrulayarak şirket içi soruşturma açtıklarını duyurdu. Kamyondan dökülen paranın miktarı ise bilinmiyor.

Mayıs ayında aynı şirkete ait bir kamyonun iki arka kapısı açılmış ve yola yüzbinlerce dolar saçılmıştı. 2012'de de Maryland eyaletinde benzer bir olay yaşanmış, 6 bin dolar yola saçılmıştı. (Dış Haberler)