KKTC Milli Eğitim Bakanı Özyiğit: Okul müdürleri beni çok kızdırdı

KKTC Milli Eğitim Bakanı Cemal Özyiğit, öğrencilere istek listesi veren okul müdürleriyle görüştü. Okul yönetimlerini uyardığını söyleyen Özyiğit, "Okul müdürleri çok kızdırdılar beni" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Milli Eğitim Bakanı Cemal Özyiğit, öğrencilerden "tuvalet kağıdı" ve "tıraş köpüğü" gibi ürünler istenmesiyle ilgili açıklama yaptı. Okul müdürleriyle görüştüğünü belirten Özyiğit, "Okul müdürleri çok kızdırdılar beni. Malzemeleri okullara gönderdik. Birçoğunun deposunda da vardır" dedi.

KKTC'de yeni öğretim yılı başlarken, okul yönetimlerinin öğrencilerden istekleri tartışmalara yol açtı. Bazı okullardan öğrencilere verilen listelerde tuz ruhu, tuvalet kağıdı ve tıraş köpüğü gibi isteklerin olduğu görüldü. Ürünler için marka da belirtildi.

'MALZEMELER BİRÇOĞUNUN DEPOSUNDA VAR'

Tepki çeken istek listeleri üzerine Milli Eğitim Bakanı Cemal Özyiğit, adı geçen okulların müdürleriyle görüştü. Bakan Özyiğit, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Okul müdürleri çok kızdırdılar beni, konuştum, söyledim" dedi.

"Temizlik malzemelerini bir tamam okullara gönderdik. Birçoğunun deposunda da vardır" diyen Özyiğit, okul müdürlerini hassas ve dikkatli olmaları konusunda uyardığını belirtti. (LEFKOŞA/DHA)

KKTC'de okullar öğrencilerden tuz ruhu ve tıraş köpüğü istediKKTC'de okullar öğrencilerden tuz ruhu ve tıraş köpüğü istedi