McDonald's şubesinde hamile kadına kahve yerine solüsyon verildi!

McDonald's 8 aylık hamile kadına kahve yerine temizleme solüsyonu verdi. Olaydan sonra özür dileyen firma, önlem alacaklarını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kanada'da bir McDonald's şubesinde kahve sipariş eden 8 aylık hamile kadına kahve yerine yanlışlıkla temizleme solüsyonu verildi. McDonald's kahve makinesinin süt haznesi borusunun temizlik solüsyonuna bağlı kaldığını açıkladı ve özür diledi.

Amerikan fast food zinciri McDonald's, Kanada'daki bir şubesinde meydana gelen skandal olay sonrası özür diledi. Bebek bekleyen Sarah Douglas, McDonald's 'ın araca servis bölümünden latte kahve siparişi vermişti. Ancak Douglas kahveden bir yudum aldığında şaşkınlığa uğradı. Bardağın içindeki kahverengi sıvı, ne kahve ne de süttü. Aracını kenara çeken ve ağzındaki sıvıyı tüküren kadın McDonalds'a geri dönüp, çalışanlardan yöneticilerini çağırmalarını istedi.

YENİ KAHVE TEKLİFİ ETTİLER

Lethbridge News yerel gazetesine konuşan kadın, yöneticinin "Yeni bir kahve ister misiniz?" diye sorduğunu, onlara 'Tabii ki hayır, bu kabul edilemez' dediğini açıkladı. McDonald's'ın acente yetkilisi Dan Brown ise, yazılı bir açıklamayla yaşananlardan dolayı özür diledi. Brown, kahve makinesinin her sabah olduğu gibi temizleme solüsyonuyla temizlendiğini ancak Douglas'ın lattesi hazırlanırken makinedeki süt borusunun temizlik solüsyonundan geri sökülmediğini açıkladı. Temizlik prosedürlerinin yeniden gözden geçirilmesi için hızla harekete geçtiklerini belirten Brown, makinelerde temizlik sonrası hazne borularının doğru yerleştirilmesi için bilgilendirici ek işaretler yerleştireceklerini söyledi. (Kaynak: BBC Türkçe)