Led Zeppelin'in gitaristi Jimmy Page, Robbie Williams'a karşı evini savunuyor

Jimmy Page ile Robbie Williams arasındaki kavga devam ediyor. Page, gotik evini koruyor!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Led Zeppelin'in gitaristi Jimmy Page ile evinin altına yüzme havuzu yaptırmak isteyen Robbie Williams arasındaki kavga devam ediyor. Belediye meclisi konuyla ilgili henüz karara varamadı.

Independent'in haberine göre, That That'ten Robbie Williams'ın evine yapılacak renovasyon yüzünden Led Zeppelin'in gitaristi Jimmy Page ile yaşadığı tartışma devam ediyor. Tartışmanın bu seferki sebebi, Williams'ın bodrum kata yüzme havuzu yaptırmak istemesi.

GOTİK MİMARI KAVGASI

Londra Belediye Meclisi, Williams'ın yüzme havuzu planı konusunda bir karara varamadığı için görüşmeler devam edecek. Jimmy Page, Williams'ın kendi evinin bodrum katına yüzme havuzu ve spor salonu yaptırmak istemesine şiddetle karşı çıkıyor çünkü inşaat kazısı sırasında oluşacak titreşimlerin, mimar William Burges tarafından tasarlanan Gotik üsluptaki evine zarar vereceğinden endişe ediyor.

74 yaşındaki Jimmy Page, inşaat işçilerinin evin içinde bulunan sıvalara, vitraylara ve seramiklere zarar verebileceği konusunda tedirginlik yaşıyor. Toplantı esnasında English Heritage (İngiliz Mirası) tarafından hazırlanan bir raporu referans olarak sunan Page, "Sonuç olarak duvar yüzeyine yapılmış alçı bezemeler, duvarların herhangi bir şekilde sarsılmasından büyük zarar görebilir" dedi.

Robbie Williams'ın temsilcileri ise yapılacak herhangi bir işten komşuların etkilenmesinin göz ardı edilebilir olduğunu savunuyor. Yapılması gereken işlerin sadece el aletleriyle yapılacağı konusunda yasal güvenceler bulunduğu için renovasyon konusunda nihai karara henüz ulaşılamadı.

Jimmy Page ile Williams arasındaki bu kavga, 2013'te Williams Batı Londra'daki malikaneyi 17 milyon sterline satın aldığından beri devam ediyor.