Putin: Sağduyunun galip geleceğini umuyoruz

ABD Başkanı Trump açıklamasının ardından Rusya Devlet Başkanı Putin de yaşanan gerilimle ilgili konuştu. Putin, "Dünyadaki durumun giderek daha kaotik hale gelmesine rağmen, sağduyunun galip geleceğini umuyoruz" ifadelerini kullandı. Kremlin ise "Rusya, Twitter diplomasisinin bir parçası değil" açıklaması yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Donald Trump'ın "Füzelerimiz geliyor, hazır ol Rusya" tweet'inin ardından açıklama yaptı.

Sputnik'in haberine göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yeni büyükelçilerin ziyaretinde konuştu. Putin, ''Dünyadaki durumun giderek daha kaotik hale gelmesine rağmen, sağduyunun galip geleceğini umuyoruz'' dedi.

Rusya'nın yabancı partnerleriyle yapıcı ilişkiler kurduğunu belirten Putin, ''Rusya gelecekte de küresel ve bölgesel güvenliğin güçlendirilmesine yönelik tutumuna kararlılıkla devam edecek. Rusya, diğer ülkelerin yapıcı girişimlerine destek vermeye hazır'' diye konuştu.

Konuyla ilgili açıklama yağan Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov ise, "Rusya, Twitter diplomasisinin bir parçası değil. Daha ciddi bir yaklaşım umuyoruz" dedi.

Rusya: Saldırıyı Beyaz Baretliler düzenlediRusya: Saldırıyı Beyaz Baretliler düzenledi

Guardian sordu: Esad vurulursa Türkiye hangi safta olacak?Guardian sordu: Esad vurulursa Türkiye hangi safta olacak?

İddia: Suriye güçleri üsleri boşalttıİddia: Suriye güçleri üsleri boşalttı

Pentagon: Trump'ın tweet'ini Beyaz Saray'a sorun!Pentagon: Trump'ın tweet'ini Beyaz Saray'a sorun!

Trump'tan Rusya'ya: Füzelerimiz geliyor!Trump'tan Rusya'ya: Füzelerimiz geliyor!