First lady olmayı hiç ama hiç istememiş!

Vanity Fair: Melania Trump first lady olmayı istemedi, eşinin seçileceğine de inanmadı!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın, first lady olmayı hiçbir şekilde istemediği ortaya çıktı. Vanity Fair dergisine konuşan arkadaşları, eski modelin eşinin seçileceğine inanmadığını da söyledi.

Vanity Fair'in yayımladığı Melania Trump portresinde, first lady'nin bir dizi arkadaşının açıklamalarına yer verildi. Bu kaynaklardan biri Melania Trump'ın first lady olması hakkında, "Bu istediği bir şey değildi ve Trump da kazanacağını sanmıyordu "dedi. Kaynak "Melania Trump her ne olursa olsun bunu istemiyordu. Olacağına inandığını da sanmıyorum" dedi. Vanity Fair ise "Bu rol için bu kadar az hazırlanmış ya da bu kadar az uygun bir first lady bugüne dek görüşmemişti" yorumunu yaptı.

'HER DÖRT YILDA BİR BUNDAN SÖZ EDİYORSUN!'

Öte yandan dergi, Donald Trump'ın aday olma kararını vermesinin arkasında da eşinin bulunduğunu yazdı. Buna göre Melania Trump, eşinin 2012'den bu yana her seçimde aday olmaya niyetlenip sürekli bu konu hakkında konuşmasından sıkılmıştı. Bir arkadaşları, Melania Trump'ın eşine 2014'te "Seçime ya gir ya da girme. Arkadaşların bu işten sıkıldı. Her dört yılda bir bundan bahsediyorsun" dediğini aktardı. Bir diğer kaynak ise "Melania, bu benim değil, Donald'ın meselesi' diyordu. Ve sanırım aday olmazsa mutsuz hissedeceğini biliyordu" diye konuştu.

Melania Trump, eşinin başkanlığı resmen devralmasından sonra Beyaz Saray'a hemen taşınmamış, oğulları Barron'un okulunun bitmesi için New York'ta kalmıştı. Beyaz Daray'a haziran ayında taşınan Trump'ın, bugüne dek en 'ilgisiz' first lady olduğu, selefi Michelle Obama'nın çalışan sayısının yarısından az sayıda kişiyle çalıştığı belirtiliyor.

Vanity Fair ise portre makalesinde 'sıradışı bir first lady' tanımını yaparak şu ifadeleri kullandı: "ABD'de doğmamış ikinci first lady (İlki, John Quincy'nin İngiltere doğumlu eşi Louisa Adams'dı). Melania Trump, komünist bir ülkede büyüyen ilk first lady. Beyaz Saray'a eşiyle birlikte taşınmayı (ki beş ay sürdü) erteleyen tek first lady. Bir başkanın üçüncü eşi olan ve çıplak fotoğraflar için poz veren ilk first lady. Oğlu konusunda saldırganlık derecesinde korumacı fakat diğer first ladylerin aksine, günlük faaliyetlerine ilişkin gizem, Beyaz Saray'da alışılmış olandan daha az vakit geçirdiğine dair söylentilere yol açıyor." (Dış Haberler)