Rapçi Nelly'e tecavüz suçlaması

ABD'li rapçi Nelly tecavüz suçlamaları ile gündeme geldi. İddialar üzerine göz altına alınan şarkıcı daha sonra serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Nelly takma adıyla bilinen ABD’li ünlü rap şarkıcısı Cornell Iral Haynes tecavüz suçlamaları ile gündeme geldi. Hafta sonu polise başvuran bir kadın, Nelly’nin Washington’a konser için geldiği tur otobüsünde kendisine tecavüz ettiğini iddia etti. İddialar üzerine rap şarkıcısı polis tarafından göz altına alındı. Twitter hesabı üzerinden 'tamamen masum' olduğunu belirten rapçi, ilerleyen saatlerde serbest bırakıldı.

TMZ'nin haberine göre;  4 Grammy sahibi Nelly'nin avukatı yaptığı açıklamalarla suçlamanın tamamen iftira olduğunu kaydetti. Avukat “Tarafımızca yapılan ön soruşturma, suçlamaya hiçbir şekilde güvenilmemesi gerektiğini, nedeninse açgözlülük ve kinden kaynaklı olduğunu net bir şekilde gösterdi” diye konuştu.

Bu süreçte Twitter'da aktif olan şarkıcı olayla ilgili tweet'ler gönderdi. "Sahte bir iddianın hedefi oldum ve şoktayım. Tamamen masumum ve gerçeklerin ortaya çıkacağına, bir yalanın kurbanı olduğumun anlaşılacağına inanıyorum" diyen şarkıcı son olarak soruşturmaların devamına kadar serbest bırakıldığını söyledi. 42 yaşında ki Nelly, daha önce uyuşturucu bulundurmaktan tutuklanmıştı.

Etiketler rap Grammy nelly