BBC sunucuları tecavüzden ceza aldı

BBC'de birlikte yaptıkları programla ünlenen Tony ve Julie Wadsworth çifti çocukları cinsel ilişkiye zorlamaktan hüküm giydi. Çift beşer yıl hapis yatacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiliz özerk yayın kuruluşu BBC'nin ünlü radyo sunucuları olan Tony ve Julie Wadsworth çifti, dört yıl boyunca ormanlık alanda altı çocuğa tecavüz etmekten beşer yıl hapis cezası aldı. Çift suçlamaları reddetmişti.

Bir zamanlar BBC'nin en ünlü radyo sunucularından olan Tony ve Julie Wadsworth'ün, 1992-1996 arasında kandırdıkları çocukları Warwickshire bölgesinde ormanlığına götürüp tecavüz ettiği ortaya çıktı. O dönem 11-15 yaşlarında olduklarını anlatan çocuklar, Julie Wadsworth'ün kendileriyle cinsel ilişkiye girdiğini, eşi Tony'nin bu sırada hem kendilerini izlediğini hem de kimsenin gelmemesi için gözcülük yaptığını anlattı.

Çift ise dava sırasında, söz konusu kişilerin o dönem çocuk değil reşit olduklarını savundu; 60 yaşındaki Julie Wadsworth ile 69 yaşındaki eşi, hem çocukları taciz etmekten hem de kamusal alanda cinsel ilişkiye girmekten beşer yıl hapis cezası aldı. (Dış Haberler)