ABD'den Kanada'ya Palin bombası

ABD'de Alaska valisi Sarah Palin'in Kanada elçisi olacağı iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Palin, Twitter'da mizah konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD Devlet Başkanı Donald Trump'ın atamaları devam ederken, eski Alaska Valisi Sarah Palin'in, Kanada elçisi olacağı iddiaları sosyal medyada deprem etkisi yarattı. Palin'le ilgili iddialar henüz doğrulanmadığı halde Sarah Palin'in, Kanada elçisi olma ihtimali Twitter'da mizah konusu oldu.

The Guardian'ın haberine göre, Twitter'da bazı kullanıcılar bu iddianın erken bir 1 Nisan şakası olabileceğini söyledi. Başka bir kullanıcı ise Palin'i kastederek, "Kanadaca biliyor mu acaba" şeklinde espri yaptı. Kanada'da İngilizce ve Fransızca konuşuluyor. Kanada'da Ottawa Citizen gazetesi köşe yazarı Andrew Cohen ise "Palin resmi olan dillerimizden en az birini öğrenmek zorunda kalacak. Buraya geldiği zaman da göçmenlere eşcinsellere, NATO ve BM'ye iyilik yapan naif Kanadalılarla yaşamak zorunda kalacak" dedi.

Sarah Palin, ABD'de Alaska valisiyken başkanlığa adaylığını koymuştu. Palin, kampanya boyunca gafları ile gündeme gelmişti.