Vücut dili uzmanları: Trump eşini 'eşya' olarak görüyor

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Vücut dili uzmanları, kadınlara yönelik tavrıyla da gündemden düşmeyen ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ı bir obje/nesne olarak gördüğünü söyledi. Yeni başkanın ve ailesinin yemin törenindeki tavırlarını inceleyen uzmanlar, bunun karşılığında Melania Trump'ın da Donald Trump'tan 'uzak durma' eğiliminde olduğunu düşünüyor.

'AŞK VE ŞEFKAT YOK'

ABD'de çeşitli bakanlıklara ve üst düzey avukatlara vücut dili eğitimi veren Susan Constantine, "Melania, Donald Trump için bir nesne. Bu ilişkide hiçbir sıcaklık, gerçek aşk veya şefkat görmüyorum" dedi.

'DANS EDERKEN AYRIYDILAR'

Vücut dili uzmanı Patti Wood ise çiftin başkanlık yemini gününde düzenlenen balodaki dans performansı için benzer bir yorum yaptı. Başkanın dans ederken eşini kendisine 'cinsel bir manayla' yaklaştırarak kalça bölgesinden temas kurduğunu ancak Melania Trump'ın bu sırada kendini geri çektiğini söyledi. Wood, "Bu durum Melania Trump'ın bir eş olarak birleşmek istemediğini gösteriyor" dedi.

'ARABADAN İNMESİNİ BİLE BEKLEMEDİ'

Wood, yemin töreni öncesinde yaşanan bir başka olaya da dikkat çekti: "Trump'ın arabadan inip, eşine de inmesi için yardım etmek, onu beklemek ve hatta en azından arkasına bakmak yerine merdivenlerden çıkıp el sıkışmaya başlaması ilginç."

Donald Trump, söz konusu olayda geride bıraktığı eşi nihayet yanına geldiğinde, onu baştan savma bir biçimde selamlamıştı. (Dış Haberler)