'Erdoğan Yunanistan için tehdit oluşturuyor'

Yunanistan Milli Savunma Bakanı Panos Kammenos, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Zalim diktatör" dedi. Kammenos Erdoğan'ın Yunanistan için de tehdit oluşturduğunu da iddia etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son günlerde Türk-Yunan ilişkilerine yönelik sert çıkışları ile gündeme gelen Yunanistan Milli Savunma Bakanı Atina-Ankara hattında sıkıntı yaratacak bir açıklamaya imza attı.

Kathimerini gazetesinin haberine göre Panos Kammenos, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Zalim diktatör” ifadesini kullandı. Kammenos, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan için tehdit unsuru oluşturduğunu da ileri sürdü.

Erdoğan'a 'gaddar diktatör' diyen Yunan bakana yanıt: KınıyoruzErdoğan'a 'gaddar diktatör' diyen Yunan bakana yanıt: Kınıyoruz

Kathimerini gazetesindeki haberde Kammenos'un “Ülkemizin radikal unsurlara cevap vermeme lüksü yok" ifadesine de yer verildi.

Kammenos ayrıca Türkiye’ye “Daha ileriye giderseniz ulusal egemenliğimizi korumak için elimizden geleni yaparız” mesajı da gönderdi.

Kammenos, Türkiye tarafından yapılan girişimlere hükümet ve Yunanistan Silahlı Kuvvetleri tarafından anında karşılık verildiğini dekaydetti.