Instagram'da kopyalandı!

Avustralyalı fotoğrafçı Bullen, özel olarak kurgulanmış gezi fotoğraflarını paylaştığı Instagram hesabının kopyalandığını fark edince şaşkınlık geçirdi...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sevgilisiyle birlikte dünyayı gezip özel olarak 'kartpostal' gibi fotoğraflar çeken bir kadının Instagram hesabı 'kopyalandı'. 2 milyon takipçisi olan Avustralyalı fotoğrafçı Lauren Bullen, İspanya'dan Fas, Yunanistan ve İtalya'ya uzanan fotoğraflarının her ayrıntısına kadar taklit edildiğini görünce şaşkınlık geçirdi.

instagram1

Bullen ve erkek arkadaşı Jack Morris'in karelerindeki kompozisyon, açı, pozlar ve hatta kıyafetler bile neredeyse birebir kopyaydı. 'Diğer kadın' da gerektiğinde sevgilisiyle poz veriyordu. Hatta bazı karelerde paylaşılan mesaj bile aynıydı. Belki de tek fark, taklitçi hesapta poz veren kadının saçlarının kahverengi olmasıydı. Bullen Daily Mail gazetesiyle söyleşisinde, "Resimleri gördüğümde tüylerim ürperdi ve rahatsız oldum" dedi.

instagram2

Bullen, fotoğraflarında her giydiği kıyafete ilişkin ayrıntı paylaşmadığını, dolayısıyla da kendisini taklit eden kadının hem çok fazla para, hem de zaman harcamış olması gerektiğine dikkat çekti. Adı bilinmeyen taklitçi blogcu ise bu durumun sosyal medyada duyulması sonrası hesabını kapattı.

instagram3

instagram12

instagram11

instagram10

instagram9

instagram8

instagram6

instagram5

instagram14

instagram13