Brad Pitt hakkında soruşturma iddiası

Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e boşanma davası açmasının arkasında 'çocuk istismarı' olduğu öne sürüldü. İddiaya göre, Pitt çocuklarına 'sözlü ve fiziksel' olarak kötü muamalede bulundu, hatta Los Angeles polisi resmen soruşturma başlattı...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hollywood'un en ünlü çiftlerinden Angelina Jolie ile Brad Pitt'in boşanma kararı konusunda yeni bir iddia ortaya atıldı. Buna göre, Brad Pitt geçen hafta ailenin özel jetinde çocuklarına 'sözlü ve fiziksel olarak kötü muamele'de bulundu. Magazin sitesi TMZ, Jolie'nin davayı bu nedenle açtığını ve Los Angeles polisinin Pitt hakkında soruşturma başlattığını yazdı.

15 Eylül'de boşanma davası açan Jolie'nin, altı çocuklarının velayetini tek başına almak istemesi ve dava dilekçesinde 'ailenin iyiliği için' ifadesinin geçmesi dikkat çekmişti. Magazin basını çiftin arasının uzun zamandır kötü olduğunu ancak Jolie'nin aniden dava açmasının arkasında 'geçen hafta yaşanan bir olayın bulunduğunu' öne sürmüştü.

'ÇOCUKLARA BAĞIRDI'

brangelina5 Çiftin altı çocuğu var.

TMZ ise ailenin geçen çarşamba özel jetlerinde yaşadığı 'olay'ın sitesi, Jolie'nin kararını tetiklediğini yazdı. Buna göre Pitt, jette 'kafası iyi' bir haldeyken öfke nöbeti geçirdi. Ünlü oyuncu çocuklara bağırmaya başladı, hatta fiziksel tepki de gösterdi.

'PİSTTE HÂLÂ ÖFKE NÖBETİ GEÇİRİYORDU'

Görgü tanıklarına göre, uçak akşam 8'de iniş yaptı; Brad Pitt piste çıktıklarında hâlâ bağırıp çağırıyordu. Ünlü aktörün, pistteki yakıt tankerlerinden birine binmeye kalkıştığı da iddia edildi. TMZ'nin kaynakları, uçaktaki veya pistteki bir kişinin Los Angeles polisinin Çocuk ve Aile Hizmetleri'ni aradığını öne sürdü.

'İFADE VERDİLER'

TMZ, Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin ifadelerinin alındığını, Los Angeles Emniyeti'nin çocuklarla da konuşmayı planladığını yazdı. Magazin sitesi, soruşturmanın sürdüğünü ve Pitt'in tam olarak nasıl bir sözlü/fiziksel istismarla suçlandığının bilinmediğini de belirtti. İddiaya göre, Jolie bu olayın ertesi günü Pitt'ten ayrıldı ve birkaç gün sonra da boşanma davasını açtı.

Brad Pitt'e yakın kaynaklar ise oyuncunun çocuklarını istismar ettiği iddiasını yalanladı.