Angelina Jolie 'cehennemin kapılarını açtı'

Magazin basını, Angelina Jolie ile Brad Pitt'in boşanmasına dair iddialarla dolup taşıyor. Pitt'in Jolie'yi aldattığı, Jolie'nin eşinin iyi bir baba olmadığını düşündüğü öne sürülüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hollywood'un en ünlü çiftlerinden Angelina Jolie ve Brad Pitt'in boşanma kararının ardından iddialar havada uçuşuyor. Jolie'nin Pitt'ten alkol, marihuana ve öfke kontrolü nedeniyle boşanmak istediği, Pitt'in boşanmadan sadece bir gün önce haberdar olduğu; Fransız oyuncu Marion Cottillard'la ilişki yaşadığı ve eski eşi Jennifer Aniston'ın haberi duyunca "İşte karma" dediği öne sürülüyor.

Amerikan ve İngiliz tabloid basınındaki iddialar şöyle:

'İYİ BİR BABA DEĞİLDİ'

brangelina5

Amerikan magazin sitesi TMZ'ye konuşan bir kaynak, Jolie'nin Pitt'in 'çocuklarına babalık yapma biçimi' nedeniyle boşanmaya karar verdiğini, 'Pitt'in yöntemlerinden son derece rahatsız olduğunu' söyledi.

'UYUŞTURUCU VE ÖFKE SORUNU'

Aynı kaynak, Pitt'in 'marijuana ve alkol kullanımının' öfke kontrolüyle muhtemelen iç içe geçiyor olmasının' Jolie'yi bıktırdığını söyledi. Buna göre Jolie Pitt'e, "Artık yapamıyorum" dedi.

Angelina Jolie Nicole Kidman'ın yanına taşındı!Angelina Jolie Nicole Kidman'ın yanına taşındı!

'YETİŞKİN GİBİ DAVRANALIM'

Kaynağa göre, Pitt boşanma kararının gizli tutulmasını istiyordu. Öyle ki, son birkaç gündür Jolie'ye boşanmayı 'yetişkinler gibi' ele almaları için adeta yalvarıyordu.

'PITT ÇOK KIZGIN'

brangelina7

Ancak boşanma davası Jolie'nin avukatı tarafından açıklandı ve yine iddiaya göre, Pitt çok kızdı. Dava başvurusunda Jolie, altı çocukları için fiziksel velayet talep etmişti. TMZ'ye göre, Pitt bu hamleyle 'çocuklarını riske attığı' için Jolie'ye 'çok öfkelendi'.

'ANGELİNA CEHENNEMİN KAPILARINI AÇTI'

Pitt, çocuklarına karşı 'potansiyel bir tehlike' olarak betimlemekten rahatsız oldu ve bütün ailenin paparazzilerin hedefi haline geldiği gerekçesiyle de, Jolie'nin 'cehennemin kapılarını açtığını' söyledi.

'PITT SADECE BİR GÜN ÖNCE ÖĞRENDİ'

The Mirror gazetesine konuşan bir kaynak ise Jolie'nin yasal başvuruyu yapacağını Pitt'e sadece bir gün önce haber verdiğini öne sürdü.

'O GÜN LONDRA'YA GİDECEKLERDİ'

brangelina6

Mirror'a konuşan kaynak, Jolie'nin Pitt için hâlâ "O benim hayatımın aşkı" dediğini ama çocukların yetiştiriliş biçimi nedeniyle anlaşamadıklarını anlattı. Aynı kaynak, Jolie'nin boşanma başvurusunda bulunduğu gün çiftin aslında Londra'ya gitmeyi planladığını ve gezinin iptal edildiğini savundu.

'JOLIE MUTSUZDU, HEP KAVGA EDİYORLARDI'

The Sun gazetesi, Jolie'nin 'uzun zamandır mutsuz olduğunu' ve çiftin gelecekleri hakkında sürekli kavga ettiğini yazdı. Pitt'e yakın bir kaynak gazeteye açıklamasında, "Jolie evliliği çocukları için yürütmeye çalıştı fakat bir çıkış yolu bulmak zordu" dedi.

'BRAD ORTA YAŞ KRİZİNDE'

brangelina4

"Hayatları tamamen farklı yönlere gidiyordu" diyen kaynak, "Angelina insani konularla ilgilenen bir kişi gibi görünmek istiyor ama Brad Hollywood yaşam tarzını sürdürüyor ve bir tür orta yaş krizinde" ifadesini kullandı. Kaynak, Jolie'nin bu ay başında "Artık yapamıyorum" dediğini, Pitt'in de 'yıkıldığını' öne sürdü.

brangelina-9

'JOLIE, ANISTON GİBİ OLDU...'

Çiftin eski bir dostuysa, ilişkinin Angelina Jolie'nin mastektomi ameliyatından sonra kötüleştiğini savundu. İddiaya göre, Jolie bu ameliyattan sonra daha sakin ve evcil bir kişiliğe bürünürken, Brad Pitt'in 'maceracı' kimliğiyle anlaşmazlıklar başgösterdi. Çiftin arkadaşları, Pitt'in Jolie için terk ettiği Jennifer Aniston'la ilişkisinin de 'sakin bir hayat' nedeniyle sonlandığını öne sürdü. Kaynak, "Brad Jennifer'la birlikteyken, ona hayatında eksik olan heyecanı Angelina vermişti. Fakat Angelina da vites değiştirdiğinde ve ciddileştiğinde, Brad bunu istemediğini fark etti" diye konuştu.

'BRAD KAVGALAR YÜZÜNDEN FRANSA'YA KAÇIYORDU'

People dergisi ise çiftin aralarındaki kavgaların bazen çok şiddetlendiğini, Pitt'in bu nedenle geçen sene sık sık 'Fransa'ya kaçtığını' yazdı.

PITT: ÇOK ÜZGÜNÜM

Pitt'in kendisi ise Daily Mail'a açıklamasında, "Çok üzgünüm ama şu an önemli olan şey çocuklarımızın iyiliği. Basından onlara bu zor zamanda hak ettikleri alanı sağlamalarını rica ediyorum" dedi.

'MARRION COTTILARD İLE ALDATTI'

marion

Bir diğer iddia da Pitt'in Jolie'yi, Allied (Müttefik) isimli yeni filmindeki rol arkadaşı olan Fransız oyuncu Marion Cotillard ile aldattığı yönünde. Page Six isimli tabloid sitesinin iddiasına göre, Jolie Cotillard'ı öyle kıskandı ki, filmin setini ziyarete gittiğinde ünlü oyuncuyla konuşmadı.

'JOLIE COTTILARD'IN YÜZÜNE BİLE BAKMADI'

Page Six'e konuşan kaynak, "Angelina Marion'u sette tümüyle görmezden geldi. Marion onunla konuşmaya çalıştığında yüzünü başka yöne çevirdi. Marion çok üzülmüştü. O harika BM elçisiyle tanışacağını sanıyordu..." dedi. Aynı kaynak bu dedikoduların tamamen yalan olduğunu söyledi. Cottilard'ın yazar Guillaume Canet ile 2007'den bu yana birlikte olduğu biliniyor. Öte yandan, bu iddianın ortaya atılmasından saatler sonra söz konusu filmin yeni fragmanının yayınlanması sosyal medyada dikkat çekti.

'ANISTON ÇOK MEMNUN'

aniston

Son bir iddia da, Pitt'in Jolie'yle birlikteliğini duyurmadan hemen önce ayrıldığı eski eşi Jennifer Aniston'la ilgili. Daily Mail'a göre, Aniston Jolie-Pitt ayrılığını duyduğunda, "İşte karma" yorumunu yaptı. Us Weekly dergisinin haberine göre, Aniston söz konusu boşanmadan 'memnun' olduğunu söyledi.