Dünya Boyacılar Birliği Başkanı Thomas Bowtell, İstanbul’a geliyor

Dünya Boyacılar Birliği Başkanı Thomas Bowtell, 8 Mayıs’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde açılacak boya ve hammaddeleri fuarı 'paintistanbul & Turkcoat 2024' için İstanbul'a gelecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dünya Boyacılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Bowtell, 8 Mayıs’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek ve 80 ülkeden 350’den fazla katılımcının buluşacağı “paintistanbul & Turkcoat 2024” fuarının açılışında konuşma yapacak.

Bowtell, Dünya Boyacılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı olmasının yanı sıra 2012 yılından bu yana Britanya Boya Federasyonu'nun İcra Kurulu Başkanı olarak da görev yapıyor.

Artkim Fuarcılık tarafından, Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) iş birliği ile düzenlenen fuar, Türkiye Kimya Sanayicileri Derneği (TKSD), Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) ve Katkı Üreticileri Birliği (KÜB) desteği ile gerçekleşecek.

Resmi havayolu sponsorluğunu Türk Hava Yolları’nın üstlendiği paintistanbul & Turkcoat 2024 Fuarı, boya ve hammaddeleri sektörünü yurtiçi ve yurt dışında tanıtması ve ihracata sağladığı katkılar açısından önemli bir konumda bulunuyor. Sektörün bütün hammadde, makine, ekipman ve üretim teknolojileri firmalarını buluşturan paintistanbul & Turkcoat 2024 Fuarı 10 Mayıs’a kadar açık kalacak.

Etiketler boya ihracat