Dubaili şirket, Volt Lines'le Türkiye'de servis pazarına giriyor

Dubai merkezli araç paylaşım şirketi Swvl Holdings, İstanbul'da abonelik sistemiyle servis hizmeti veren Volt Lines'ı satın almaya almaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'de şirketlerin personel taşımacılığında servis araçlarını yaygın olarak kullanması, yabancı yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Türkiye'de henüz 2017'de kurulan ve yeni nesil servis taşımacılığı hizmeti veren Volt Lines, benzer yöntemle çalışan Dubai merkezli araç paylaşım şirketi Swvl Holdings'ın yatırım radarına girdi.

Bloomberg News’in haberine göre Swvl Holdings 40 milyon dolar bedelle, Volt Lines'ı satın almaya hazırlanıyor. Anlaşmanın bu çeyrek içinde sonuçlandırılması bekleniyor. 

2017 Ekim’inde kurulan Volt Lines, İstanbul’daki kurumsal şirketlerin çalışanları için abone olduğu bir ulaşım servisi. Şirket, hizmet sunumunu "Netflix ya da Spotify’daki gibi, bir Volt Lines hesabına sahip olmak demek, işe gidip gelirken Volt Lines’ın ulaşım ağındaki tüm servis araçlarına sınırsız erişim ve yolculuk demek" şeklinde tanıtıyor. (EKONOMİ SERVİSİ)