Doğukan Manço: Kuşlar evimi başıma yıktı

Doğukan Manço, “Bu ara dertler peşimi bırakmıyor” diyerek, evinin çatısının su giderlerine yuva yapan kuşların evinin tavanın çökmesine neden olduğunu duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR – Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, yoğun yağmur yağışının ardından evinin tavanının çöktüğünü söyledi.

Gece boyunca tavanının sızdırdığını belirten Manço, "Kuşlar evimi başıma yıktılar! Gecem kabus gibi geçti. Yoğun yağmur yağışlarının ardından dün gece tavan ufak ufak sızdırmaya başladı. Sabaha kadar temizlikle uğraştım. Ardından gitgide büyüdü ve sabah iki dakikada bir 20 litrelik kovayla su boşaltmaya başladım" ifadelerini kullandı.

'TAVANLAR BİTTİ, PARKELER ŞİŞTİ, SU AŞAĞI KATA İNDİ'

Manço sözlerine şöyle devam etti:

“Çatıcılar gelene kadar da evim harap oldu. Tavanlar bitti, parkeler şişti, su aşağı kata indi. Çatıyı iki sene önce bakımdan geçirmiştim ama kuşlar bütün su giderlerini tüyleri ve yemek atıklarıyla tıkamışlar. Ne diyeyim? Buna da şükür. Vardır Allah'ın bir takdiri. Sağlığa gelmesin de..."

Doğukan Manço, başına gelen olayı, "Çatılarınızı her sene temizletin. Başka diyecek bir şey gelmiyor aklıma" diyerek yorumladı.

Doğukan Manço, geçtiğimiz ay katıldığı bir düğünde yediği yemek nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Gıda alerjisi olan Manço, erken müdahale sayesinde ucuz atlattığını söylemişti.