DJ Alpergin cinayeti: 94 yarası, 14 kaburga kırığı var

İngiltere’de 2022 yılında öldürülen Koray Alpergin’in ölümüyle ilgili görülen davada, Alpergin’in bedeninde 94 yara ve 14 kaburga kırığı tespit edildiği bilgisi paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere’de geçen yıl kaçırıldıktan sonra cesedi Essex’teki ormanlık bir alanda bulunan 43 yaşındaki Koray Alpergin’in ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

DJ Alpergin’in ölümüyle ilgili davada sanıklar hakim karşısına çıktı. Mahkemede paylaşılan bilgilere göre, Alpergin, bir organize suç örgütü tarafından kaçırılıp bir restoranda işkence edilerek öldürülmüş, bu esnada sevgilisi Gözde Dalbudak iki gün boyunca bir tuvalette alıkonulmuştu. Alpergin’in vücudunda 94 yara ve 14 kaburga kırığı tespit edildi. 

Daily Mail’in haberine göre, sanıklar Steffan Gordon, Tejean Kennedy, Samuel Owusu-Opuku, Junior Kettle ve Ali Kavak hakim karşısına çıktı. Zanlılar masum olduklarını ve haksız yere suçlandıklarını iddia ederken, duruşmada cinayetle ilgili bilgiler de paylaşıldı.

EVİNİN ÖNÜNDEN KAÇIRILDI

Buna göre, Bizim FM radyo istasyonunun sahibi olan Alpergin, 13 Ekim 2022’de İngiltere’nin başkenti Londra’nın kuzeyindeki evinin dışında sevgilisi Dalbudak’la birlikte kaçırıldıktan sonra beyaz bir araca bindirilerek "Ezgi Türkü Bar" isimli restorana götürüldü. Burası, Tottenham Hotspur isimli futbol takımının stadyumuna da yakındı.

Savcı Crispin Aylett’in aktardığına göre, Alpergin evinin önünde aracından indikten sonra beraberindeki üç kişiyle birlikte bir erkek ona doğru yürüdü. Alpergin kaçmaya çalışsa da kısa süre sonra yakalandı. Yardım istedi fakat yakınlara park edilmiş beyaz bir araca bindirildi. Ardından, eli bıçaklı, maskeli bir kişi o esnada araçta bulunan Dalbudak’ı da araçtan indirdi ve onu da Alpergin’in olduğu araca bindirdi. Savcı, beyaz araçta dokuz şüpheli olduğunu ve şüphelilerin olay yerine iki araçla geldiğini bildirdi. Mahkemede paylaşılan bilgilere göre, şüphelilerden biri öncesinde Alpergin’in aracına takip cihazı takmıştı.

BEYZBOL SOPASI, KAYNAR SU…

Alpergin’in çıplak cesedi günler sonra ormanlık bir alanda köpeğini gezdiren bir kişi tarafından bulundu. Ceset üzerinde yapılan incelemelere göre, Alpergin öldürülmeden önce bir beyzbol sopasıyla darp edilmiş, üzerine kaynar su dökülmüş ve ‘diğer korkunç işkence yöntemleri’ kullanılmıştı. Cinayetin uyuşturucu ve organize suçla bağlantılı olduğu ifade edilen duruşmada otopsi sonuçları da paylaşıldı. Buna göre, Alpergin’in bedeninde kesikler ve çürükler de dahil 94 farklı yara ve 14 kırık kaburga kemiği tespit edildi. Daily Mail, DJ Alpergin cinayetiyle ilgili davanın devam ettiğini aktardı. (DIŞ HABERLER)