Disney Plus'ın en çok izlenen Marvel dizisi 'Loki' oldu

"Loki", Disney+'ta yayınlanan Marvel dizilerinin en çok izleneni oldu. Tom Hiddleston’ın başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezon çekimlerinin bu yaz İngiltere'de başlayacağı belirtildi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Marvel Sinematik Evreni dizisi "Loki", 5,23 milyar dakika izlenme alarak Disney Plus'ta en çok izlenen Marvel dizisi oldu. Bir diğer Marvel dizisi "WandaVision" dizisi ise 4,8 milyar dakika ile ikinci sırada yer alıyor.

Beyazperde'nin aktardığına göre, "Loki", daha ilk sezonu yayınlanmadan ikinci sezonu onayı almış, böylece dizi, ilk sezonunun ardından resmen devam eden ilk Disney Plus dizisi olmuştu. Tom Hiddleston’ın başrolünde yer aldığı "Loki"nin ikinci sezon çekimlerinin bu yaz İngiltere'de başlayacağı belirtildi. 

Disney+'te yer alan Marvel Sinematik Evreni dizilerinin izlenme sayıları şöyle:

  • Loki (5,23 milyar dakika)
  • WandaVision (4,8 milyar dakika)
  • Falcon and the Winter Soldier (4,15 milyar dakika)
  • Hawkeye (3,45 milyar dakika)

Disney'in yayın hizmeti Disney+'ı 2020'de başlatmasından kısa bir süre sonra, Marvel Studios 2021'de ilk Marvel Sinematik Evreni serisi WandaVision'ı izleyicilerle buluşturdu. Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü aşaması daha sonra "The Falcon and the Winter Soldier" ve "Loki" ile devam etti.

Etiketler loki marvel disney plus