Dilipak: Mursi'den Sisi'ye, oradan nereye?

Abdurrahman Dilipak, Erdoğan'ın Katar'da Mısır'ın darbeci lideri Sisi'yle el sıkışmasını yorumladı: Bir adım sonrası Türkiye, Mısır, Suriye arasında dostluk maçı şeklinde bir turnuvaya dönüşür mü?

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeni Akit'te yazılarına ve televizyon programına son verildikten sonra Habervakti.com'da yazmaya devam eden Abdurrahman Dilipak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, Katar'da Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi'yle görüşmesini eleştirdi.  

Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Rabia'dan 'Bizim Rabiamız'a.. Mursi'den Sisi'ye, oradan nereye?" diye soran Dilipak şöyle devam etti: "Demirelin 'Dün dündür, bugünse bugün'nünden, Mevlananın 'düne dair ne varsa dünde kaldı cancağızım, şimdi yeni şeyler söyleme zamanıdır. 'Global reset' döneminden 'yeni normal'e

'OLMAZ OLMAZ DEME...'

Rabia işaretini bir Türk grafiker hanım çizdi ve kısa sürede tüm dünyada bilinen ve kullanılan bir sembole dönüştü. Sonra bu topraklarda şekillenen bu sembol, muhteva değişikliğine uğradı ve başladığı ülkede bitti.

Katarda bu buluşmanın bir adım sonrası, Türkiye, Mısır, Suriye arasında bir dostluk maçı şeklinde 3 ülkede bir turnuvaya dönüşebilir mi? Olmaz olmaz deme olmaz olmaz. Birileri HDP ile bile temas sağladığına göre, olmaz olmaz deme olmaz olmaz." (HABER MERKEZİ)