'Devlet Bahçeli' sloganı atan Karagümrüklüler: Siyaset yapmıyoruz

"Hükümet istifa" sloganları üzerine Beşiktaş'tan istifa edip "Bundan böyle Karagümrüklüyüm" diyen Devlet Bahçeli için statta bozkurt işaretiyle slogan atan Karagümrüklüler "Siyaset yapmıyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Statlardan yükselen "Hükümet istifa" sloganları üzerine Beşiktaş'tan istifa edip "Bundan böyle Karagümrüklüyüm" diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için maç sırasında bozkurt işareti yaparak “Karagümrük çocuğu Devlet Bahçeli” sloganı atan Karagümrüklüler "siyaset yapmadıklarını" iddia etti.

Bugün oynanan ve Karagümrük'ün 4-3'lük galibiyetiyle sonuçlanan Sivasspor maçı sırasında tribünde Karagümrüklüler “Karagümrük çocuğu Devlet Bahçeli” sloganları attı. Taraftar grubunun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, slogan atılan anların videosu, "siyaset yapmadıkları" iddiasıyla paylaşıldı.

Paylaşımda "Gururla söylüyoruz, 'Karagümrük çocuğu Devlet Bahçeli'. Ne kimseyi istifaya davet ediyoruz ne de siyasi bir slogan atıyoruz. Karagümrüklülüğünü dile getiren Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyoruz" ifadeleri yer aldı. (HABER MERKEZİ)