Devlet Bahçeli: Altı ok değil, altın çağ başlamıştır

Devlet Bahçeli ve Turgut Altınok, MHP İl Başkanlığı Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışına katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleştirilen MHP İl Başkanlığı Seçmen İletişim Merkezi’nin (SİM) açılış törenine katıldı.

Açılışta konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Türk ve Türkiye yüzyılı hedefleriyle kenetlenen bir belediyecilik vizyonu başkenti şaha kaldıracaktır. İşte o büyükşehir belediye başkan adayımız Sayın Turgut Altınok’tur. Artık oklar değil çağ dönemi başlamış, altı ok değil, altın çağ başlamıştır" dedi.

'GERİDE KALAN 5 YILDA ANKARA'YA BİR ÇİVİ ÇAKILMAMIŞTIR'

Bahçeli, Ankara’nın son 5 yılda hizmetten mahrum kaldığını dile getirerek şöyle konuştu:

"Ankara’nın hızını yavaşlatanlarla oyalanacak halimiz kalmamıştır. Yavaş yavaş bu kentimizin enerjisini sömürenlerin gerçek yüzü ortaya çıkmıştır. Cumhuriyet'in yeni yüzyılında tıpkı kutup yıldızı gibi parlamasını milli birliğin ve kardeşliğin timsali olmasını arzuladığımız Başkent’imizin hak ettiği layık olduğu, tarihine kültürüne ve sosyal dokusuna yakışan bir mevkiye ulaşması hepimizin görevidir. Partimizin CHP’ye benzediği iftirasını atacak kadar hayatın ve siyasetin gerçeklerinden kopanların son 5 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’nde iştahla siyaset yapması Belediye Başkanı veya aday olması ahlaki ağır bir savrulmadır. Dürüst ve ilkeli şekilde şehremini unvanını taşıması mümkün değildir. Kaldı ki geride kalan 5 yılda Ankara’ya bir çivi çakılmamıştır. Altyapı sorunu bir türlü çözülememiştir. Kutuplaşma ve kargaşadan başka bir şey görülmemiştir. Yollar, köprüler, tüneller kaderine terk edilmiştir."

'ALTINOK, ANKARA'NIN TAMAMINA CUMHUR İTTİFAKI MÜHRÜNÜ VURACAKTIR'

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara ilçe belediyelerinde Cumhur İttifakı’nın büyük bir başarı kazanacağını kaydeden Devlet Bahçeli konuşmasına şöyle devam etti:

“Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı 14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 seçim kampanyaları döneminde başkenti yüzüstü bırakmıştır. Sözde Cumhurbaşkanı Yardımcılığına heveslenen bu şahıs Ankara’ya hüsran yaşatmış, nasıl bir koltuk meraklısı olduğunu, çıkarlarının peşinden nasıl koştuğunu ispatlamıştır. Algı belediyeciliği, istismar belediyesi, sosyal medya belediyeciliği, yalan belediyeciliği, riya belediyeciliği iflas etmiştir. 31 Mart’ta Ankara’nın beli doğrultulmalıdır. Sadece Ankara’yı düşünen sadece Ankara’yı kalbinde taşıyan sadece Ankara için çalışıp üreten vatandaşlarımızın derdi ile dertlenip sevinciyle sevinen Türk ve Türkiye yüzyılı hedefleri ile kenetlenen bir belediyecilik vizyonu başkentimizi inanıyorum ki şaha kaldıracaktır. İşte o büyükşehir belediye başkan adayımız Sayın Turgut Altınok’tur. Ankara’nın sevdalısıdır. Ankara’nın tamamına Cumhur ittifakı mührünü vuracaktır. Bunun anlamı şudur: artık oklar değil çağ dönemi başlıyor. Altı ok değil altın çağ başlamıştır. Hep birlikte başaracağız. Çünkü Ankara Bizim, Türkiye’de hepimizindir. ”

'OY VERMEYEN KİTLEYE ULAŞACAĞIZ'

Açılışta konuşan Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, MHP’nin kuruluşunun 55’inci yıl dönümünü kutladı.

31 Mart yerel seçimlerine ilişkin mesajlar veren Altınok, “Ankara’da Altınok’a oy verebilirim diyenlerin oranı yüzde 73’tür, oy vermeyen kitleye ulaşacağız” diyerek şunları söyledi:

"Çocuklarımız için, torunlarımız için onların güzel gelecekleri için hepinizin üzerine düşen veballer var. Ne yapacağız? Arkadaşlarımız, küsenler, darılanlar, yakınlarımız, komşumuz, hemşehrilerimiz, akraba gruplarımız; hedefli çalışacağız. Oy vermeyen kitleye ulaşacağız. Çünkü anketler, ‘Yüzde 73 Altınok’a oy verebilirimi’ gösteriyor. Ulaştığımız zaman yüzde 73’lük bir potansiyel var. Mesele Altınok meselesi değil. Mesele her geçen gün büyük bir kasabaya dönüşen kadim Başkent’imizi yeniden eserler ve hizmetlerle buluşturmaktır."

'31 MART'TA CUMHUR İTTİFAKI KAZANACAK'

Ankara’da Cumhur ittifakı il ve ilçe yönetimleri, ilçe belediye başkanları ve tüm teşkilatların uyumlu bir çalışma yürüttüklerini söyleyen Altınok, 31 Mart’ta başarıya ulaşacaklarını belirterek desteklerinden dolayı MHP lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti. Altınok, “Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adaylarımız da burada onlarla beraber el ele, kol kola vererek bu kadim Başkent’imizi, ülkemizin kalbi Başkent’imizi hak ettiği ve layık olduğu eserler ve hizmetlerle inşallah hep beraber buluşturacağız. Seçim İletişim Merkezimizin açılışında emeği geçen katkı veren, katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi bizleri onurlandırdınız, şeref verdiniz.  Desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Nezaketinizi zaten biliyoruz efendim. İnşallah sizleri mahcup etmeyeceğiz. 31 Mart’ta Cumhur İttifakı kazanacak. 31 Mart’ta Ankara, kadim Başkent’imiz kazanacak. 31 Mart’ta inşallah Türkiye kazanacak, Türk dünyası kazanacak. Mazlum milletler, mazlum devletler sevinecek.”

Protokol konuşmalarının ardından MHP İl Başkanlığı Seçmen İletişim Merkezi’nin (SİM) açılışı gerçekleştirildi. Daha sonra Devlet Bahçeli ve Turgut Altınok, Seçmen İletişim Merkezi’ni gezerek bir süre sohbet etti.

Açılışta, MHP Genel Başkan Yardımcıları, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Cumhur İttifakı Ankara ilçe belediye başkan adayları, AK Parti ve MHP Ankara Milletvekilleri ile parti teşkilatları yer aldı.

(HABER MERKEZİ)